Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Scaune Chiavari alb ballrom, cort salon evenimente

0 stars: 0.00 din 0 pareri

79 lei Lei
Brand
Scaun de nunta Chiavari
Out Of stock
Descriere
Scaunul Chiavari este scaunul clasic folosit pentru nunti in ultimul deceniu atat in Statele Unite ale Americii cat si in Europa. Marca italiana a devenit un element simbol al festivitatilor cu stil, este un accesoriu indispensabil locatiilor din industria horeca.

Pentru a ne adapta nevoilor diverse ale clientilor, oferim acest scaun atat din lemn cat si din metal si plastic (polipropilena si policarbonat). Scaunul pentru sali si corturi de nunti Chiavari plastic este realizat din polipropilena (turnat monobloc prin tehnica injectiei cu gaz), din material virgin 100%.

Scaunul Chiavari este disponibil la Expertoutdoor intr-o paleta foarte larga de culori: alb, alb sidef, bej, auriu, wenghe, negru, argintiu.

Scaunul de nunta chiavari este rezistent, are aspect placut si foarte durabil. Un element de mobilier ce imbina eleganta cu practicul.

Rezistenta standard la sarcina de pana la 130kg. Spatarul este flexibil, NU se rupe si nu este casabil. In acest sens, punem clientilor la dispozitie mostre pentru testarea rezistentei.

Greutatea unui scaun este de 3,4, usor de manipulat si depozitat (stivuibil pana la 12 buc)

Scaunul Chiavari din PP (polipropilena) se poate folosi atat in interior (sali de nunti, restaurante, sali evenimente, sali de conferinte, hoteluri etc) cat si in exterior (nunti si evenimente in aer liber, terase, corturi etc).

Fiind foarte usor, este usor de manipulat transportat si depozitat. Foarte cautat de proprietarii din industria HoReCa.

Pretul afisat NU contine TVA si transport.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura