Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Masa rotunda 180 cm pliabila cu blat plastic HDPE pliabil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

599 lei Lei
Brand
Masa restaurant 10-12 persoane
Out Of stock
Descriere
Masa rotunda pliabila Festivo apartine categoriei HoReCa, are un blat gros din plastic (HDPE - polietilena de inalta densitate) si este ideala pentru sali de evenimente, restaurante de hotel si sali de festivitati. Masa Festivo este foarte usor de intretinut, de manipulat si transportat fiind pliabila (pe jumatate) si ocupand putin spatiu de depozitare.

Masa este destinata spatiilor profesionale HoReCa este usoara, cu picioare metalice pliabile, si cu blat realizat din polietilena de mare densitate cu protectie UV, rezistenta la socuri puternice, forte durabila si stabila, gtosime blat 45mm. Picioarele sunt realizate din otel rezistent si vopsit in camp electrostatic, diametrul tevii fiind de 28mm.

De asemenea este usor de transportat si depozitat, materialul blatului fiind igienic si usor de curatat. Este potrivita atat pentru spatii interioare cat si exterioare.

Disponibila in 3 dimensiuni: diamentru 120 cm (4-6 persoane), diametru 160 cm (6-8 persoane) si diametru 180 cm (10-12 persoane).
Preturi imbatabile, negociabile in functie de cantitatea solicitata pentru orice spatiu comercial HoReCa.
Pretul afisat nu contine TVA si transport
Trimite mesaj
Din Gura in Gura