Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cub luminos, masa, taburet iluminat LED RGBW, horeca

0 stars: 0.00 din 0 pareri

335 lei Lei
Brand
Q-cube  mobilier luminos
Out Of stock
Descriere
Mobilierul luminos este alegerea perfecta pentru cei ce doresc crearea unei atmosfere inedite. Gama de mobilier luminos cuprinde mobilier, decoratiuni, accesorii si corpuri de iluminat din materiale plastice, cu sursa interioara de iluminare. Aceste produse pot fi folosite atat pentru interior, cat si pentru exterior, fiind elementele de impact ce dau personalitate amenajarilor pentru sali de nunti, catering, corturi de evenimente, piscine, cluburi, lounge si baruri.
Realizat din polietilena, mobilierul se incarca ca un gadget la orice retea de electricitate. 4-6 ore de incarcare garanteaza 8-14 ore de functionare, in functie de intensitatea si programul ales de iluminare.

Exista 7 culori care se pot derula pe parcurs sau, cu ajutorul unei telecomezi, puteti seta doar culoarea favorita. De asemenea, exista o scara de intensitate si mai multe jocuri de lumina din care puteti alege, depinde de atmosfera pe care doriti sa o obtineti.

Cubul luminos Q-CUBE poate fi folosit ca si taburet (scaun) luminos sau masa luminoasa pe terasa, la piscina, in bar, in club de noapte, la receptii sau petreceri in aer liber.
De asemenea cubul iluminat Q-Cube poate fi folosit ca decor luminos pentru terasa, pe spatiul verde sau langa piscina.

Dimensiuni: dia. 40 x 40 x40 (H) cm
Forma: cubica
Material: polietilena

Iluminat: 20 buc LED 5050 RGBW SMD
16 culori / 4 flash modes
Baterie reincarcabila: LI-ion 3600mAH

Clasa de protectie: IP 55
Control de la distanta cu telecomanda
Accesorii incluse: Incarcator (CE) si telecomanda

PRETUL afisat NU contine TVA si transport
Trimite mesaj
Din Gura in Gura